På grunn av ny jobb vil jeg dessverre ikke kunne tilby online coaching i tiden framover. – Camilla, August 2017
Tjenester

Kosthold

Få kostholdsveiledning som passer deg og din hverdag.

Jeg hjelper deg å tilpasse kostholdet ditt ut i fra dine forutsetninger og dine mål. Du kan få hjelp til en fullstendig måltidsplan med forslag til hvilke matvarer du kan benytte deg av, hvor alle måltidene er satt sammen av sunne og næringsrike matvarer som du fritt kan lage akkurat det du ønsker av. Jeg tar hensyn til hvilke matvarer du liker og om du har intoleranser eller allergier.

Ønsker du å stå helt fritt til å velge egne matvarer slik som det passer deg, og samtidig sikre framgangen du ønsker? Da kan jeg tilby en strategi for telling av kalori- og makronæringsstoffer, populært kalt fleksibelt kosthold.

Målet mitt med kostholdsplanene jeg gir ut er at de skal være lette å følge over tid. En kostholdsplan er ingen “quick fix”. Kontinuitet er stikkordet for å lykkes.

All kostholdsveiledning inkluderer oppfølging. Startpris: 1500,-

Trening

Få et treningsprogram som er tilpasset deg og dine mål.

Ønsker du sterkere rygg, strammere rumpe, eller en generelt sterkere og mer veltrent kropp? Da kan jeg tilby et treningsprogram som er tilpasset dine forutsetninger, ønsker og mål.

Jeg mener at et treningsprogram skal være godt tilpasset hver enkelt kunde og ha fokus på progresjon. Det skal også være morsomt å gjennomføre slik at motivasjonen opprettholdes. Et treningsprogram skal være tilpasset deg – du skal ikke tilpasses et treningsprogram.

Alle treningsprogram inkluderer oppfølging. Startpris: 1500,-

Tjenester
Tjenester

Kosthold & Trening

Trening- og kostholdsveiledning for deg som ønsker begge deler.

Hvorfor velge kombinasjonspakken?

Det er ofte fort gjort å ha et treningsprogram og kosthold som ikke helt står i stil med hverandre. Trener du for mye/lite i forhold til næringsinntak så kan du risikere å ikke komme noen vei. Blir du ikke mer muskuløs, eller forblir fettprosent den samme med det kostholdet og treningsprogrammet du følger så er det stor kjangs for at balansen mellom kosthold og trening ikke helt er det den burde være.

En kombinasjonspakke passer derfor veldig bra til deg som kanskje ikke helt får til å kombinere disse på egenhånd. 

Oppfølging er selvfølgelig inkludert. Startpris: 2000,-

Konkurrere i styrkeløft eller Fitness?

Skal du konkurrere i styrkeløft og trenger å nå en vektklasse? Eller ønsker du å konkurrere i fitness?

Jeg tilbyr konkurranse-coaching for deg som har en vektklasse du må klare, eller for deg som skal komme i sceneform. Du får en tilpasset kostholdsplan og ekstra oppfølging. Treningsprogram tilbys også fitnessutøvere ved behov.

Hvorfor velge meg som konkurransecoach?

Jeg bruker en evidensbasert tilnærming til sceneformen. Det betyr at diettplanen er nøye gjennomtenk og består at næringsrike og mettende matvarer. Helsen til kundene mine står alltid øverst. Det betyr at du ikke blir å utsettes for det tradisjonelle ekstreme salt- og vannkuttet i dagene før konkurranse da dette i verste fall kan være helseskadelig. Du kan få like god, om ikke bedre sceneform, ved å gjøre denne prosessen på en fornuftig måte.

Tjenester

Har du spørsmål, eller ønsker å benytte deg av mine tjenester?